Η δημιουργία της αξίας για τους πελάτες είναι πρώτα ο μόνος τρόπος να επιτύχει μόνος-αξίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας! 

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Certifications
καλής ποιότητας μη υφαμένη τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας μη υφαμένη τσάντα που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
Customers Reviews
Η εκτέλεση μηχανών τους είναι πολύ καλή. Ι πολύ ευτυχής μπορεί να συνεργαστεί με αυτήν την επιχείρηση, η μετέπειτα υπηρεσία τους είναι γρήγορα και πολύ επαγγελματικός.

—— Mahendra Sharma

Είμαι Online Chat Now

Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd
Εργοστάσιο Γραφείο Αίθουσα Γραφείο συνεργείο συνεργείο δοκιμής

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : OUNUO
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ετήσιες πωλήσεις : 8 millons-10millions
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Περίπου Ounuo 
Το 2004, Ounuo άρχισε τα συσκευάζοντας μηχανήματα και οι πωλήσεις, κατά τη διάρκεια των 7 ετών ανάπτυξης, άρχισαν στην ανεξάρτητη έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή, τις πωλήσεις, ανεξάρτητος ανεξάρτητα και έχουν την ανεξάρτητη διαχείριση εξαγωγής Τώρα συνεργαζόμαστε με την επιχείρηση wal-mart, το puma, ALOD, καθώς επίσης και τη τοπ ομάδα 10 της Κίνας κρασιού Οι ετήσιες εξαγωγές μας σε $5 εκατομμύρια. 

 

Μηνιαία παραγωγή 30 συνόλων 
Τα μηχανήματα Ounuo έχουν έναν τομέα 8000 τετραγωνικών μέτρων, απασχολημένοι υπάλληλοι 130, έχουμε τέσσερις γραμμές παραγωγής στο σύνολο, που διαιρείται σε μη υφαμένη τσάντα κάνοντας τη γραμμή μηχανών, μαλακή γραμμή μηχανών λαβών σφραγίζοντας, γραμμή μηχανών εκτύπωσης flexo, γραμμή μηχανών φλυτζανιών εγγράφου Ο προηγμένος cErp διοικητικός τρόπος χρήσης, εφαρμόζει την τυποποιημένη παραγωγή, βελτιώνει την παραγωγή και η παραγωγή batch, επιτυγχάνει την τσάντα κατασκευάζοντας τη μηχανή τη μηνιαία παραγωγή 30-40 σύνολα, η μηχανή 60sets, μηχανή εκτύπωσης flexo 20sets, μηχανή λαβών φλυτζανιών εγγράφου 50 σύνολα, ώστε να εξασφαλιστεί ο χρόνος παράδοσής μας κονταίνει πολύ μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες. 

 

Η ποιότητα και η υπηρεσία 
Αυτή τη στιγμή έχουμε μη υφαμένος την τσάντα κατασκευάζοντας τη μηχανή την ανεξάρτητη έρευνα και η τεχνολογία ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένου υπερηχητικού, χρησιμοποιεί το γερμανικό σχέδιο διαγραμμάτων κυκλωμάτων, ιαπωνικά ανταλλακτικά ηλεκτρονικής, γίνεται η βασική τεχνολογία μας, τα προϊόντα μας ενημερώνουν κάθε τρεις μήνες, στην εργασία, η λειτουργία, ποιότητα, μηχανική εμφάνιση, γραμμή ασφάλειας έχει μια άνοδο goodl, δημιουργεί τη μέγιστη αξία για customers.creative μας ως νέο αίμα μας, σχεδιάζουμε έξω αυτόματοι να ζαρώσουμε, αυτόματη τεχνολογία λαβών επιτυχώς, μειώνουμε το κόστος παραγωγής 25% και την εργασία. 
Συγχρόνως έχουμε μη υφαμένος τον εξοπλισμό σύνθετο, μειώνει πολύ τον πελάτη 30% του χρόνου αγοράς και το χρονικό κόστος, περιόρισε επίσης το πρόβλημα μετά από-υπηρεσιών πελατών. 
Έχουμε 10 μέλη για QC την εργασία ομάδων, από τα μέρη αγορών, τη μηχανή προϊόντων, την παραγωγή, και τη μηχανή δοκιμής. Εξασφαλίστε η μηχανή ότι μας μπορεί έτοιμος να χρησιμοποιήσει μετά από φθάνει η θέση σας. 
Έχουμε την ομάδα 10 υπηρεσιών μεταπωλήσεων μηχανικοί, που πέντε είναι ειδικά αρμόδιοι για την ξένη υπηρεσία μεταπωλήσεων, παίρνουν τη μια προς ένα υπηρεσία, ο πελάτης λαμβανόμενος μηχανικός μέσα σε μια εβδομάδα το engineerl που μας θα είναι φθάνει, για να παρέχει τη τεχνική υποστήριξη και την κατάρτιση 

 

2015 εμείς εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhejiang Allwell Intelligent Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sara

Τηλ.:: 86-577-63708850

Φαξ: 86-577-58129959

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)